Pasientinformasjon

Velkommen til Oralkirurgisk klinikk
Vi ønsker å yte deg best mulig behandling for våre pasienter. Våre spesialister utfører alle former for oralkirurgisk og implantatprotetisk behandling samt utredning og behandling av slimhinnelidelser, kjeveleddslidelser og smerteutredninger i tann og kjeveregionen.

Personelig helseskjema
Vi trenger informasjon om våre pasienter med personalia og informasjon om helsetilstand og eventuelt medikamentbruk. Alle pasienter må derfor fylle ut ett personelig helseskjema ved første gangs besøk på klinikken. Du kan gjerne printe ut skjemaet og ta det med til oss i utfylt stand. Skjemaet kan lastes ned her.

Oppfølging etter behandling
Mange pasienter har spørsmål i forbindelse med operasjonen og eventuell rehabiliteringsperiode. Vi har samlet de vanligste spørsmålene i en FAQ. Du kan også laste ned vår brosjyre med ytterligere pasientinformasjon her.

Betaling
De fleste oralkirurgisk behandlinger dekkes i dag delvis av trygden. Oralkirurgisk klinikk AS har direkte oppgjørsordning med trygdekontoret slik at pasienten kun betaler sin egenandel. Poliklinisk behandling skjer mot kontant betaling og bankkort kan benyttes.